Перейти к содержимому
Хип-Хоп форум

DS Soulja

Members
  • Posts

    6
  • Зарегистрирован

  • Last visited

Everything posted by DS Soulja

  1. Ей йов. Нема нічого кращого ніж Шевроле імпала 1964 року. Це Тачка для реальних генгстерів. Я б за таку все віддав. А ще коли на ній стоїть гідравліка колес, і потужна стериосистема, їй просто ціни нема. Йов.
  2. Я вісі його музони чув. Респект за пісню "Я єбав політику в рот". Дуже його в цьому підтримую. Я б радив йому продовжувати дісити на політиків...а також на потапа їбаного. Бачив відео діс на потапа???
  3. Та про що ви базарите. Нема сумніву що T.I. король Dirty South. Це мій любимий напрям в репі. Луда попсовий, Слім Тхаг задер ніс, але він теж вміє теми мутити. Звичайно Т.І. на першому місці, але Young Buck наступає йому на зад. Особливо після того коли вийшов нахер з G-Unit.
  4. Йов. І тобі мир. Вова зе бест в україні. Йов
  5. Та хуйня ваш російськомовний реп. Український реп найкращий в Європі. Вова зі Львова самий охуєнний, потім На відміну Від. А ТНМК взагалі не реп. Це хуйня якась. Так само і імперія. - .попса галіма. Вова зе бест. ЙЙЙЙЙйооооооооооойййййййййййй.
  6. Вова зі Львова охуєнний мен. І він в сто разів кращий за всіх москальських тупореперів... І ненадо пиздіть що він лох. У своїх кліпах він не показує купу бабла, тачки і голих кобіт. Він співає реальну тєму. Патріот. Кльовий тіп. Він бля номер 1. Кращих за нього не має у всій європі. Ну звичайно не у всьому світі. З нетерпінням чекаю його новий альбом, підскажіть де можна скачати?. Йов.
×
×
  • Создать...